Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (3.74 secunde)
"Sa fie deschisi si sinceri si sa caute cooperarea cu firmele norvegiene in sectoarele in care Norvegia are competente deosebite - energie, sectorul maritim, constructii navale, mediu, ca sa mentionez doar patru domenii in care Norvegia detine avantaje competitive.
In plus, au fost intotdeauna sinceri cu clientii si nu au incercat niciodata sa spuna ca pot ceva doar de dragul de a lua o comanda.
"I sincerely don’t want to be in your shoes" devine "nu vreau pantofi tai sinceri". Si exemplele pot continua.
Vreau sa multumesc tuturor si, in mod special, celor care s-au abonat la canalul de Youtube al Cat Music, celor care apreciaza ceea ce facem, celor care sunt sinceri si ne spun prin comentariile lor ce este bine, dar si ce este rau.", declara Dan Popi, CEO Cat Music In luna iunie a acestui an, Youtube, cel mai important site de streaming din lume, a adresat casei de discuri Cat Music o scrisoare oficiala de felicitare si recunoastere a meritelor sale, cu ocazia depasirii pragului de 100.000 de abonati.
Femeile vor ca barbatii sa fie sinceri dar cind aud raspunsurile nu le plac. Iata unele lucruri pe care barbatii le impartasesc prietenilor si pe care nu vor sa le auda femeile lor.
Pentru ca, daca este sa fim foarte sinceri, unica dara lasata prin istorie de natiunea romana se datoreste culturii si varfurilor sale de-a dreptul inexplicabile, precum cel a carui data de nastere a fost aleasa ca simbol al fenomenului in intregul sau.
Dar, totusi, sa fim sinceri cine ar dori sa-si boteze fiica cu prenumele bunicii decedate in mod tragic si al carei spirit este inca viu in memoria multor oameni din toate colturile lumii?!
Ea ne va invata adevarurile fundamentale si vitale ale credintei noastre pentru a le trai cu generozitate si cu constiinciozitate, evlaviosi si crestini sinceri.
Nu trebuie sa punem la indoiala buna credinta a martorilor care in mod evident sunt sinceri. In cadrul acestor fenomene aeriene si vizuale reunite sub denumirea de OZN exista ceva ce nu intelegem, care la ora actuala este relativ inexplicabil."
Martori sinceri si martori mincinosi (Autor: DAN D. FARCAS (Continuare) Informatii secrete ascunse publicului Oameni ca Edward Ruppelt, Dr. J.
Martori sinceri si martori mincinosi (Autor: DAN D. FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere.
MAGAZIN: Martori sinceri si martori mincinosi (Autor: DAN D.
Boala va va forta sa fiti sinceri cu voi insiva si in acelasi timp va va arata ca aveti lipsuri.
Fiti sinceri cu voi insiva si veti suferi mai putin. Priviti cu sinceritate si curaj catre cineva care nu alege sa aiba o relatie cu voi, acceptati cu seninatate asta si veti suferi mai putin sau chiar deloc.
Martori sinceri Desi extrem de bizara, marturia doctorului a fost confirmata de catre conducatorul taxiului, precum si de catre martorii din casa pacientului.
Produsul Tutun-Stop - marca Hofigal nu-si dezamageste doritorii ferventi, sinceri si dispusi sa sufere un timp de dorul fumului, pana ce organismul lui se purifica.
Potrivit spuselor generalului, omul a fost foarte credibil cand i-a explicat intamplarea. Ochii lui pareau sinceri si a oferit o multitudine de detalii si interpretari la ce asistase.
Sa fim sinceri, de cate ori nu v-ati plimbat prin oras de nebuni, in cautarea locului in care sa stati si sa meditati?
De fapt, ca sa fim sinceri, "valul doi" este foarte greu de spus cand va mai fi. A doua surpriza a fost accentul putin diferit pus pe performantele celor doua tari candidate.
Daca liberalii si democratii ar fi sinceri cand pretind ca vor liniste de dragul integrarii noastre europene. Or, exista serioase motive pentru a ne indoi ca partidele noastre au insomnii "europene", ca-si pun palma pe gura pentru a nu enerva oficialitatile de la Bruxelles.
google-analytics.com